top of page
KOUCINK-AKADEMIE-logo500pix.jpg

Webinář supervize pro kouče

V rámci celoživotního vzdělávání koučů nabízíme možnost supervize

s jedním z našich certifikovaných supervizorů.

Ochutnávka Vám přináší možnost nahlédnout do procesu supervize a na vlastní kůži 

zjistit, zda je supervize pro Vás vhodným způsobem rozvoje. Budete mít možnost

zeptat se na cokoliv, co Vás zajímá. 

Co je supervize?

Supervize je náhled na pracovní vztah supervidovaného a jeho interního nebo externího klienta. Supervize rozvíjí a kultivuje roli profesionála ve vztahu k jeho klientovi/klientům, jeho kompetentnost a dovednosti v dané roli – kouč a klient. Supervize často obsahuje prvky koučování nebo mentorinku. Součástí práce supervizora je přinášet svoje vhledy, inspirace a zkušenosti. Supervizor také potřebuje vnímat etický rámec práce supervidovaného s jeho klientem a upozorňovat na něj.

 

Jak supervize probíhá?

Supervize probíhá buď v bloku 6 - 12 setkání při individuální formě podpory, nebo také během roku vypisujeme několik setkání ve skupině, kde je možné pracovat na tématech společně.

Webinář supervize pro kouče

Na jednom místě zjistíte vše, co o supervizi potřebujete vědět. Co to supervize je? Jak probíhá a funguje? Čím je supervize pro kouče přínosná? Rádi Vám odpovíme na jakékoliv otázky. Ochutnávka trvá cca 1,5 hodiny, maximálně ro 8 účastníků. Přínosem skupinové supervize je práce ve skupině, kde máte možnost sdílet témata a hledat společně řešení. Vyzkoušejte si, jestli je pro Vás právě skupinová supervize vhodnou formou rozvoje koučovací praxe.

Individuální supervize

Ochutnávka individuální supervize slouží k vymezení vztahu supervizor a supervidovaný, je to prostor pro ladění cílů a očekávání. Dále je to prostor, kde se klient může zeptat, na cokoliv, co potřebuje pro naplánování svého profesního rozvoje. V případě, že je supervidovaný rozhodnutý supervizi započít, může toto úvodní setkání sloužit k vymezení zakázky pro supervizora. 

Aktuální termíny 

Termín připravujeme. Máte-li o webinář zájem, ozvěte se Zitě Krčálové.

Online setkání vede

Eva Mohauptová, PCC 

Cena

ZDARMA

Mám zájem o ochutnávku

ochutnávka_KA_3_BW.jpg
Jméno a příjmení:
E-mail:
Telefon:
Poznámka:
Odeslat
Děkujeme za přihlášení.
Brzy Vás budeme kontaktovat!
bottom of page